Greenlaning

greenlanenOnze Greenlane activiteiten zijn individuele tourtochten met tenminste 65% over onverharde wegen. Deelnemers rijden altijd over wegen die voor gemotoriseerd verkeer toegankelijk zijn. Greenlaners zijn, net als ruiters, fietsers en wandelaars, natuur liefhebbers. Zij rijden met evenveel respect door de natuur, spotten wild, maken foto's en zoeken bezienswaardigheden op. Greenlaners zijn geen crossers door de natuur.

"Greenlaning, code of good behaviour"

Mercator Experience ontwerpt routes door Nederland en België, waarbij het respect uitgaat naar de omgeving en de lokale bewoners. Dit houdt in, dat wij niet naast de paden rijden, wij creëren geen nieuwe paden, we gaan opzij of stoppen voor andere recreanten. Wij rijden niet op snelheid, noch op tijd en geen puzzelritten. Wij zorgen niet voor overlast. Wij gedragen ons zoals het zo hoort; op verharde wegen, op onverharde wegen!

Facebook fotoalbum

Bekijk de facebook foto albums van eerder
gereden ritten

facebook-collage

Ervaringen

Vandaag weer de route Hilvarenbeek mogen rijden. Bedankt aan de organisatie - dit was weer genieten. Tot de volgende keer.

Mercator-team, bedankt voor de geweldige tocht van vandaag. We hebben genoten!

Pracht rit, dank je wel!! Wanneer kunnen we inschrijven voor de volgende rit?

Een mooie rit, dank hiervoor!

De combinatie van het steunen van een goed doel en het aanbieden van greenlane routes is verrassend maar erg positief. Rit zat goed in elkaar. We komen zeker een keer terug!

4WD SAMENWERKING

4wd magazine  4wd travel