Samenwerkingspartners

Saris 4x4

Saris-4x4Hans Saris runt samen met zijn zoon Jip al jaren het familiebedrijf Saris 4x4. Bij de familie Saris kunt u terecht voor de volgende zaken:

  • aankoop van een accession
  • het importeren en exporteren van een 4x4 auto
  • auto onderdelen voor uw 4x4
  • complexe reparaties
  • ombouwen van uw 4x4 naar uw eigen wens

Saris 4x4 heeft tevens een haal en breng service. Mercator heeft bij aankoop van haar Mercedes G de auto bij Saris laten ombouwen. Kortom Saris 4x4 is een gespecialiseerd bedrijf voor uw 4x4 auto.

4WD travel

Logo-4WD-TravelHeeft u interesse om met uw 4WD een avontuurlijke vakantie te gaan ondernemen?
Bij 4WD travel vindt u een ruime keuze aan 4x4 trips in het buitenland.
4WD travel heeft kant en klare pakketten klaarliggen waar u zo op kan inschrijven, maar een vakantie op maat behoort ook tot de mogelijkheden.
Neem vrijblijvend met hen contact op voor een afspraak.
Wij garanderen u dat u uw vakantie van uw leven gaat beleven!
Tevens is het mogelijk om een basiscursus te volgen bij 4WDTravel in Oss op hun eigen terrein. Heeft u de basiscursus gevolgd bij 4WD Travel, krijgt u 10% korting op een greenlane rit van Mercator.

 

4WD magazine

Logo-4WDmagazine-rood4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.
Het maandelijkse blad 4WD magazine staat bol van mooie verhalen over de 4 x4 wereld.
Als uw interesse heeft in de wereld van het 4 x 4 rijden, is het magazine een aanrader.
U vindt naast interessante artikelen ook leerzame informatie over de auto van uw dromen.
Via Mercator is het mogelijk om tegen een gereduceerde prijs een soort van mini-abonnement af te sluiten.

 

Action Planet

action-planet-logoZin in een lekkere outdoor dag? Action Planet biedt u volop gelegenheid om te genieten van een grote varieteit aan uitdagende outdoor activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan quad rijden, GPS tochten, paintballen, powerboatvaren, Hummer-experience, 4x4 basiscursus, rallyrijden, boogschieten en nog veel meer. Ook leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familieuitjes en teambuildingsactiviteiten.

Mercator organiseert altijd haar 4x4 basiscursus bij Action Planet. Kijk op de website van ActionPlanet voor verdere informatie.

 

Autovisie Magazine

autovisie-logoWie kent het blad ‘autovisie’ nou niet? Een blad dat al 60 jaar meedraait in de autowereld. Het magazine is een opinierend tijdschrift binnen de autobladen en kan zowel hardcopy als digitaal gelezen worden. Autovisie Magazine staat bekend om haar kritische autotests, exclusieve reportages, spraakmakende interviews en scherpe columnisten.

Autovisie is in december 2015 op pad geweest met Mercator-Experience en heeft over de nieuwste Jeep Wrangler, de Mercedes G en de Landrover een rapportage gemaakt waarbij een van de ritten van Mercator is gebruikt. Het enthousiasme van de crew over wat mogelijk is in Nederland aan greenlanen maakt dat greenlanen als activiteit potentie heeft.